Tjänster

Vår ringa storlek rymmer expertis som inte lämnar något att sakna. Söker du en partner att bolla din nya idé med? Är det hög tid att ta fram en ny strategi för det etablerade, internationella företaget? Född ur vårt racing-DNA finns viljan att alltid vilja lite mer: lite vassare, lite snyggare, lite mer effektivt. Varje gång. Låt oss vara en del av din nästa utmaning. Välkommen med din förfrågan till [email protected].

Profil / Branding

En grafisk profil ger en stabil grund och genererar igenkänning. Profilarbete, presentationer, förpackningar eller mässmaterial: Vi är rätt partner för uppdraget. Alltid med en fingertoppskänsla som gör oss till pixelperfektionister. Se mer av det profilarbete som vi har gjort för Nõberu of Sweden här intill. 

E-Handel

Efter att ha byggt fler än 75 webbshoppar – varav flera prisbelönta – är vi beredda att kalla oss experter på e-handel. Vi har ett mångårigt samarbete med e-handelsplattformen Jetshop, vilket har lett till många lärorika projekt. Med vår erfarenhet vet vi vad som konverterar. Titta gärna närmare på Twist & Tangos e-handel här intill, ett projekt som vi står bakom. 

Digital marknadsföring och Copy

Tryckt eller digitalt: Bra copy sätter tonen för det du vill förmedla. Vi behärskar och producerar allt från djupgående intervjuer till projektnamn och content för era sociala media-kanaler. Med stor e-handelsexpertis hjälper vi också dagligen våra kunder att sticka ut i bruset genom att analysera statistiken, optimera den digitala närvaro och i slutändan öka försäljningen, med rätt verktyg och SEO-anpassad text. Se mer av det senare i vårt Scorett-case här intill.

Print

Den digitala utvecklingen må gå i raketfart men ofta märker vi att slutkunden uppskattar att få hålla informationen i sin hand, att se mer i det verkliga livet. Från personalens snygga visitkort, till storskaliga katalogproduktioner med översättningar till 15 språk: här råder full pixelperfektion. Se mer av det senare nämnda, för den norska sängtillverkaren Jensen, här intill. 

Film och foto

Snygga bilder och förstklassigt, rörligt material lyfter ett redan enastående projekt till nya höjder. I vår egen fotostudio producerar vi produktfoto och på ditt event kan vi filma för att summera upplevelsen. Se gärna vårt exempel för Gobyel här intill. 

Webb

Vi bygger inte bara e-handel. Alla företag behöver en stark hemsida och där finns vi till förfogande. Med bred kompetens inom både back-end, front-end och UX-design är vi en helhetsleverantör, där inget projekt är för stort. Vi sätter både er och era kunder i fokus med användarvänliga gränssnitt i administrationen och för besökaren.