Vi är nominerade i Publishingpriset 2019!

Tillsammans med Care of Carl står vi bakom the Edition, ett fullmatat inspirationsmagazine som går ut till företagets kunder i Sverige, Norge och Danmark. Nu är vi nominerade i Publishingpriset 2019 i kategorin magalog.

För Care of Carl tar vi på R3 varje halvår fram The Edition, ett magazine fyllt med massor av inspiration, stilrådgivning och modereportage från världens alla hörn. Magazinet levereras hem till befintliga kunder i Sverige, Norge och Danmark.
– Vi ser en kontinuerlig tillväxt av värdet av att skapa bra innehåll. Med The Edition åstadkommer vi något unikt för våra mest lojala kunder tillsammans med R3, säger Henning Källqvist, VD och grundare, Care of Carl.

Vinnaren presenteras 5 november

Nu står det klart att vi är nominerade i Publishingpriset 2019 i kategorin magalog. Det är magazinets tolfte utgåva som har låtit falla den tuffa juryn i smaken, för vilka det nu väntar ytterligare överläggning innan vinnarna presenteras på Berns i Stockholm den 5 november.
- Vi är superglada för nomineringen. The Edition är en produktion som har legat oss varmt om hjärtat sedan den allra första upplagan – och nu är vi inne på den tolfte. Nomineringen känns som en fin bekräftelse och vi ser fram emot prisutdelningen, säger Nils Gustafsson, art director på R3 reklambyrå.

För mer information, kontakta:
Nils Gustafsson
[email protected]