Vi söker webbutvecklare med fokus på React

Publicerat:oktober

Vi på R3 har byggt över ett hundratal e-handelssidor, däribland för Bergans of Norway, Galvin Green och 8848 altitude. Vi både kodar och designar med inställningen att alltid synas i spetsen av den digitala utvecklingen. För att kunna ligga ännu mer i framkant söker vi nu efter dig – du som är en erfaren och framtidsorienterad webbutvecklare! 

Vårt kontor består för tillfället av 16 färgstarka personligheter som arbetar i ett varmt byråklimat med högt i tak. Utvecklarteamet utgörs av en stabil trio som varvar kodspråk med kaffesippar och snabba skämt. Även om stämningen är lättsam förväntar vi oss mycket av varandra. Vi vet att arbetstempot skruvas upp ordentligt bitvis och att det krävs en hel del hårt arbete för att hinna med i utvecklingen. Speciellt nu när uppdragen växer i storlek och dessutom blir fler. 

Vi söker efter dig som har gedigen kunskap inom React, förmodligen har du blivit inkörd efter att ha jobbat några år som utvecklare på byrå eller liknande. Med lika god vana som du har av React hanterar du även Typescript, automatiska tester och GraphQL.  

Extra kvalificerande om du:
– Har några års erfarenhet som frontend-utvecklare, eller kan visa prov på likvärdig kompetens.
– Är expert på React. 

System i all är, men vi värdesätter personlighet minst lika högt som teknisk briljans. Vi ser att du är målmedveten, lösningsorienterat och har en allmänt hjälpsam mentalitet. Du kommer att jobba i ett litet team där såväl kompetensen som samarbetsviljan är stark. Ett stort plus i kanten med andra ord om du är av den positiva sorten och alltid vill hjälpa företaget ska växa. Lika mycket som vi vill hjälpa dig. 

Verkar den här rollen som skräddarsydd för dig? Tveka inte att höra av dig till:
[email protected]