KLART: VI FLYTTAR TILL NY LOKAL!

Publicerat:januari

Efter åtta år på samma adress flyttar vi i oktober 2019 in i Pulsens lokaler på Nils Jakobsonsgatan, Borås.
– I samband med vårt 10-årsjubileum i fjol och i takt med att vi fortsätter att växa till antalet, har det fallit sig naturligt att forma nya förutsättningar för vår fortsatta resa. Nu lägger vi i nästa växel, säger Robin Rudholm, VD på R3 reklambyrå.

 
Det var 2011 – tre år efter starten – som vi flyttade till det forna postorderkvarteret på Fabriksgatan i Borås. Allt eftersom att nya medarbetare tillkommit har lokalen utökats och specialanpassats.
– Vi har trivts otroligt bra på Fabriksgatan. I samband med vårt 10-årsjubileum i fjol och i takt med att vi fortsätter att växa till antalet, har det dock fallit sig naturligt att forma nya förutsättningar för vår fortsatta tillväxt. Nu lägger vi i nästa växel: Den nya lokalen ligger i markplan med Viskan runt hörnet. Det finns något speciellt där som vi har gillat från första besöket och vi är nu i full gång med att utforma framtidens R3 i samråd med Pulsen och Anders Holmberg Arkitekter, säger Robin Rudholm, VD på R3 reklambyrå. 

 
Digitalt fokus och större fotostudio på agendan  
Under hösten går flytten till Nils Jakobsonsgatan och en 200 kvm större lokal, med större fotostudio och gott om utrymme att utveckla byråns digitala fokus och e-handelsexpertis. Våra nya grannar är välbekanta då R3 och Pulsen redan delar ett mångårigt samarbete. Att aktörernas samverkan nu utökas ses som mycket positivt hos båda parter.
– Vi ser verkligen fram emot att få R3 som hyresgäster och närmaste grannar på Pulsenområdet. Vi siktar på att skapa ett digitalt kluster där vi samlar olika företag som, precis som Pulsen, befinner sig i framkant av den digitala utvecklingen. Vi gör det enklare att dra nytta av varandras specialistkompetenser vilket både utvecklar våra olika verksamheter och skapar ännu bättre värde för våra kunder. Eftersom att vi har samarbetat med R3 i många år vet vi att de matchar vår ambition för området mycket bra, säger Jonus Bartholdson, VD för Pulsen-koncernen.