VI ÄR NOMINERADE I SVENSKA DESIGNPRISET 2019!

Publicerat:augusti

Vi är nominerade i Svenska Designpriset 2019, med e-handeln för Twist & Tango. Omröstningen startar den 9 september på www.designpriset.se.

Svenska Designpriset är en årlig tävling i design där vinnare utses i hela 27 kategorier, däribland kundtidning, grafisk identitet och produktdesign för att nämna några. Nu står det klart att vi på R3 är nominerade i kategorin e-handel. En kategori som faller oss mycket naturligt, då vi de senaste åren kommit att satsa stort på just e-handel och webb. E-handeln som vi nu tävlar med tillhör modeföretaget Twist & Tango.
– Vi är otroligt glada för nomineringen! Samarbetet med Twist & Tango resulterade utöver en användarvänlig och väl genomarbetad e-handel dessutom i en omfattande plattform för B2B och de viktiga återförsäljarna, säger Joakim Eriksson, webbutvecklare på R3 reklambyrå.

Prisutdelning på Rondo 17 oktober
Tidigare har flera andra av våra e-handelsprojekt premierats med fina utmärkelser, så som när Care of Carl utsågs till Årets Butik av tidningen Café liksom Sveriges bästa e-handel av digitala branschorganet IDG. Sedan 2014 har vi dessutom ett partnerskap med e-handelsplattformen Jetshop, något som utvecklar vårt e-handelsben kontinuerligt. Faktum är att det lyckade samarbetet med Twist & Tango inleddes just via Jetshop. Nu ser samtliga parter spänt fram emot att tävlingens omröstning (för den aktuella kategorin) startar den 9 september, följt av prisutdelningen på Rondo, Liseberg i Göteborg den 17 oktober.
– Att få vara nominerade tillsammans med Twist-gänget känns så kul. Det ligger mycket planering och hårt arbete bakom sajten och vi är stolta över resultatet, berättar Fredrik Lyckelid, art director på R3.


För mer information, kontakta:
Fredrik Lyckelid
+46 708 207758
[email protected]