VÅR JULGÅVA STRÄCKER SIG ÖVER HELA 2019

Publicerat:december

2018 går mot sitt slut och vi kan konstatera att det blev – som så ofta – ett händelserikt år. Vi har firat vårt 10-årsjubileum, välkomnat flera nya, grymt härliga kunder och satsat än mer på vår foto- och filmdel som växer i snabb takt. Även interna projekt har inletts och vi har tagit oss an annorlunda typer av uppdrag, likt vårt samarbete med Sjuhärads Barncancergala. Arbetet resulterade i så mycket mer än en grafisk profil och trycksaker, det växte dessutom fram en önskan om att göra ännu mer. Att göra större skillnad och att hjälpa fler barn. Och därför tar vi nu sikte på Paris.  

R3 blir guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärad

Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt, där deltagare lagvis genomför aktiviteter och samlar in pengar till förmån för cancersjuka barn och deras familjer. Lokalt hittar vi Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärad och för 2019 går vi på R3 reklambyrå nu in som stolt guldsponsor. Vi litar alltid på vår magkänsla och här känns det helt rätt: Här har vi chansen att göra skillnad på riktigt. Löpande aktiviteter väntar under året och i juni cyklar Robin, tillsammans med det övriga Rynkeby-teamet, till Paris. Läs gärna mer här. 

Vår julgåva till kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners är därför ett bidrag till Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärad och Barncancerfonden. 

Vill du också göra mer i kampen mot barncancer?
Kontakta [email protected]

Avslutningsvis vill vi passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!