GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR R3!

Publicerat:december

Årets julklapp till våra kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners är ett bidrag till årets Musikhjälpen med temat Barn i krig har rätt att gå i skolan.

Över 30 miljoner barn kan idag inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Därmed blir de enkla måltavlor för våld, övergrepp och människohandel. Förutom att vara en mänsklig rättighet (Barnkonventionen) så innebär en fungerande skola i konfliktfyllda områden en motkraft som ger självständiga liv med bättre hälsa, inkomst och möjlighet att påverka.

Musikhjälpen direktsändes 12-18 december under 144 timmar från Örebro. I år utmanade vi våra branschkollegor via reklamutpressning.se att också vara med och bidra! Läs mer om insamlingen på sverigesradio.se/musikhjalpen.

Många nya kunder och medarbetare 2016!

2016 blev ännu ett härligt år i R3s utveckling och under året har vi dels ett fått lära känna ett par nya spännande kunder och även hunnit få flera nytillskott i arbetslaget i form av Nils (ad), Richard (webb), Andreas (ad & foto), Johanna (webb) och Cornelia (copy).

Under 2017 väntar nya härliga utmaningar och vi vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer och vänner för ett fantastiskt år. Nu återstår bara att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!!

 

P.S. Kontoret kommer vara bemannat under mellandagarna.