GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR R3!

Publicerat:december

Bara någon vecka återstår av 2019 – och faktiskt ett helt årtionde. På R3 summerar vi året som ett händelserikt, intensivt och väldigt roligt sådant.

Vi har välkomnat hela fyra nya teammedlemmar: Niclas (fotograf och filmare), Linda (webbanalytiker), Anna (webbutvecklare) och Dennis (designpraktikant). I samband med att Linda klev in på byrån med ny, spännande kompetens inom ett område som vi tidigare bara gläntat på, beslöt vi oss för att starta en ny avdelning. Linda och Fredrik utgör nu vårt webbanalys-team, kontakta dem gärna för att höra hur de kan optimera just ditt företags konvertering.

Lokalflytt och projektlanseringar 
Under 2019 har vi dessutom planerat, följt en totalrenovering och flyttat in, för att slutligen stormtrivas i en helt ny lokal. Välkommen till Nils Jakobsonsgatan 5H för en guidad tur, gott kaffe – och kanske en filmvisning. Ett av årets alla spännande projekt är nämligen den film som vi har tagit fram i samarbete med Sparbanken Sjuhärad och Sparbanksstiftelsen Sjuhärad. Här kan du se den. På e-handelssidan har vi lanserat omfattande projekt för kunder som Bergans of Norway, Sätila of Sweden och Lars Wallin. Kort sagt summerar vi ett år där vi stolta har fått bidra till skillnad för våra kunder. Och just skillnad vill vi gärna bidra till på fler sätt.

Årets julgåva 
Som guldsponsor till Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärad har vi bidragit i den viktiga kampen mot barncancer. Dessutom har Robin deltagit i löpande aktiviteter under året, liksom väckt engagemang genom att cykla med teamet till Paris. Tack vare att vi har fått följa arbetet på så nära håll, är vi övertygade om de möjligheter som initiativet skapar. Just därför har vi beslutat oss för att vår julgåva till kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners blir ett guldsponsorskap för R3 även under 2020. Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

Vänner, tack för det här året. Nu vill vi passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!


P.S. Kontoret är bemannat fr.o.m. 2 januari 2020. Full styrka åter 7 januari.