GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR R3!

Publicerat:december

Som tack för ett spännande 2017, är årets julklapp till våra kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners ett bidrag till Min Stora Dag.

I augusti genomförde vi en utmaning som kom att bli en häftig upplevelse och ett minne för livet. Vårt äventyr på Kebnekaise testade inte bara våra benmuskler: vi hade väldigt roligt, utmanade oss själva och växte både som grupp och individer. Vi önskar att fler fick chansen att uppfylla sina drömmar.

Just därför är årets julgåva till våra kunder, leverantörer och andra viktiga samarbetspartners ett bidrag till organisationen Min Stora Dag. De ser varje år till att upp emot 3600 svårt sjuka barn mellan 4 och 18 år får längta, uppleva och minnas något alldeles speciellt.

Läs gärna mer på: minstoradag.org.

 

 

ÅRET PÅ R3

 

De senaste åren har inneburit en stark utveckling för R3 och vi kan nu konstatera att även 2017 blir ett bra år. Med glädje har vi välkomnat ett flertal nya kunder och dessutom låtit inviga vår nya fotostudio. Teamet är starkare än någonsin med de senaste tillskotten: byråns styrelseordförande Anders Nyström och webbutvecklare tillika SEO-expert Simon.

Vi rundar av 2017 med en återblick på Kebnekaise i augusti. Ta del av vårt äventyr här.

Nu vill vi önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!