Glad påsk önskar vi på R3.

Publicerat:mars

Starten på 2018 har varit minst sagt intensiv – och fantastiskt rolig. Fjolårets stora designprojekt för Care of Carls e-handel har resulterat i flertalet fina utmärkelser, medan aktuella lanseringar för välkända skoaktörer resulterar i mycket positiva siffror. Faktorer som helt klart motiverar och inspirerar oss – inte minst för vår nu traditionsenliga torsdagsträning.

Det var i slutet av 2017 som Care of Carls nya e-handel lanserades, där ny design och smarta funktioner stod i fokus. Sedan lansering har den stilsäkra modeaktören mottagit flera utmärkelser, som Årets Butik 2017 av tidningen Café och Sveriges bästa e-handel 2018 av digitala branschorganet IDG. Det senare tillkännagavs med motiveringen: ”En elegant herrmodebutik med omsorg kring alla detaljer”. Grymt kul, och ett stort grattis från oss på R3.

Nya e-handelskostymer för Scorett och Håkanssons

Vidare har våren bjudit på lanseringar av Scorett och Håkanssons nya webbshoppar, där vi på R3 har fått äran att bistå med allt från design till implementering och sökmotoroptimerade texter (SEO). Redan nu visar Scorett fantastiska siffror, när den nya sajten bjuder till bästa möjliga köpresa med förbättrad navigering, filtrering och ny buy-button-area. 

Team spirit med kick-off och lunchträning

I februari spenderade hela teamet en spännande kick-off på Nääs Fabriker, strax utanför Göteborg. Dagen bjöd på nya idéer och tankar för såväl vår egen framtid, som våra kunders. Den goa känslan har vi tagit med oss tillbaka till kontoret och vidare till träningssalen, när vi vid lunchtid varje torsdag bränner av ett härligt cirkel-pass under ledning av Almir på Onyx Centrum. Denna skärtorsdag gör ingen skillnad, när klockan alldeles strax närmar sig 12.

Med detta vill vi passa på att önska er en riktigt härlig ledighet och glad påsk!

Byrån är åter bemannad tisdag 3 april.