Care of Carl är Sveriges bästa e-handel 2018

Publicerat:mars

När det går bra för våra kunder blir vi extra glada. Under hösten utsågs våra vänner på Care of Carl mycket välförtjänt till Årets butik 2017 av Café och nu har man återigen uppmärksammats på hög nivå och korats till Sveriges bästa e-handel 2018 av tunga digitala branschorganet IDG.

Care of Carl vinner priset för att man lyckats skapa ”en elegant herrmodebutik med omsorg kring alla detaljer”. Med nya betalsätt som Swish, Paypal och Amex och en ständigt förbättrad filtrering av produkterna fortsätter man att ligga helt i linje med den moderna kundens behov. IDG uppmärksammar också att Care of Carl det senaste året har fått en helt ny grafisk profil med logotyp och typsnitt. Något vi tycker är trevligt eftersom dessa är framtagna i ett fortsatt samarbete mellan R3 och Care of Carl.

Så ta en titt på Care of Carl, Sveriges bästa e-handel 2018, och inspireras av Carl Supply (skapa en egen stilprofil online), stilmagasinet Carl Magazine samt lär dig olika modebegrepp i Encyclopedia Carl och njut av kläder och accessoarer i världsklass.